radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home General Benedetta Tagliabue protagonista de la segons videoconferència d’arquitectes des de PLF als EEUU

Benedetta Tagliabue protagonista de la segons videoconferència d’arquitectes des de PLF als EEUU

COMPARTEIX-HO
, / 957 0

Aquest vespre arriba la segona videoconferència del cicle Arquitectura catalana global: un cicle de converses, en la que diferents personalitat de l’arquitectura catalana xerren des de la biblioteca de PLF amb estudiants de la Universitat d’indiana, als EEUU.

La ponent d’aquest vespre serà Benedetta Tagliabue, qui va ser parella del desaparegut Enric Miralles. Tagliabue parlarà de l’obra del propi Miralles en una de les seves obres pòstumes; la biblioteca de PLF.

Amb aquesta segona trobada, els organitzadors esperen repetir l´èxit de la ponència d´Oriol Bohigas del passat 25 de febrer.

A través d’internet la xerrada de Bohigas va ser seguida des de diferents punts del món, a banda dels EEUU, també es va seguir des de BCN, Manresa o Olot. A més Bohigas va respondre les preguntes que li feien des del Campus universitari d’indiana. Una interactuació que es repetirà avui a partir de les 8 del vespre a la biblioteca de PLF.