radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Protecció Civil distribuirà menjar de primera necessitat entre la població atrapada a Ciutat Jardí.

Protecció Civil distribuirà menjar de primera necessitat entre la població atrapada a Ciutat Jardí.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 826 0

L’Ajuntament de PLF ha posat en marxa un dispositiu per repartir menjar de primera necessitat entre els veïns de Ciutat Jardí que es troben incomunicats per carretera des del temporal de dilluns.

El gel ha complicat fins i tot l’accés a zones on ja no hi havia neu i hi ha persones grans i d’altres sense possible per sortir ni a peu de la zona. A aquesta situació se li suma la manca de supermercats a la zona i que la manca de llum ha fet que alguns aliments refrigerats s’hagin fet malbé.

Davant aquest panorama l’Ajuntament ha decidit portar menjar de primera necessitat als veïns afectat. A partir del migdia Protecció Civil del municipi s’encarregarà de fer arribar aquestes bosses bàsiques a les cases aïllades de la urbanització. Ho ha explicat la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera.

Els veïns amb necessitats especials poden posar-se en contacte amb la Policia Local, per fer patent la seva necessitat i per informar-se sobre el dispositiu especial de repartiment de menjar. La regidora ha explicat que s’atendrà a tota la població amb problemes, i ha explicat que ja s’estudia formalitzar una queixa a Endesa per la situació creada actualment.

Fecsa Endesa encara no ha aconseguit restablir el servei electric a la zona i de fet no sap quan podrà fer-ho. Els veïns van perdre el subministrament dillunhs cap a les 4 de la tarda, i tot i que hi ha zones on ja s’ha recuperat a la part alta de la zona encara no tenen llum.

El telèfon de la Policia és el 608 74 04 04