radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Home Política Malgrat aprovarà demà el seu protocol d’actuació davant la violència de gènere.

Malgrat aprovarà demà el seu protocol d’actuació davant la violència de gènere.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1046 0

Si no hi ha contingències d’última hora demà dijous el plenari de l’Ajuntament de Malgrat de Mar aprovarà el protocol d’actuació davant de casos de violència de gènere.

Aquest és un dels 9 punts inclosos a l’ordre del dia del plenari de demà en el que també es parlarà del nou complex esportiu que s’ha de construir a l’antiga carretera de PLF, a l’entrada del municipi i que ha d’incloure una piscina coberta. De fet es preveia que la primera pedra d’aquesta instal.lació, que tindrà la gestió delegada, es col.loqués a finals de l’any passat. Es preveu que demà s’aprovi el projecte executiu del complex.

Una altra aprovació prevista és la del pla d’acció cultural de Malgrat, un document que marcarà les línies bàsiques de la política cultural del municipi en els propers anys

La sessió de demà hi ha 2 mocions. Totes dues són presentades conjuntament per 2 dels 3 grups polítics de l’oposició; Iniciativa i Esquerra. La primera moció serà en motiu del dia internacional de les dones i la segona sobre el rebuig a la ubicació del magatzem temporal de residus nuclears.

Com és habitual, el ple de Malgrat començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens del consistori.