radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Inici » Lloret vol que l’Estat el consideri municipi turístic, com ho fa la Generalitat.

Lloret vol que l’Estat el consideri municipi turístic, com ho fa la Generalitat.

COMPARTEIX-HO
, / 1372 0

L’Ajuntament de Lloret ha demanat que es modifiquin els actuals paràmetres utilitzats per l’Estat per considerar un municipi com a turístic i s’equiparin als de la Generalitat,.

Ara mateix, l’Estat només considera municipis turístics aquells que tenen més segones residències que habitatges habituals. A través d’una moció presentada pel PP, Lloret reclama al govern central que també tingui en compte el nombre de visites que rep la vila al llarg de l’any i les pernoctacions que es fan en tot tipus d’establiments, com hotels o apartaments.

El portaveu del PP al municipi va explicar que Lloret és una de les principals destinacions catalanes, ja que rep el 12% del turisme que visita Catalunya i més del 40% de la Costa Brava. La moció es va aprovar per unanimitat de tots els grups amb representació municipal.