radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat Una 30a de persones s’interessen pel viatge a Turquia.

Una 30a de persones s’interessen pel viatge a Turquia.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 598 0

Per Setmana Sanat de l’any passat l’Ajuntament de PLF va organitzar una estada a Linz, que era la capital europea de la cultura de l’any passat. Enguany aquesta capital és Istanbul, i l’Ajuntament està promovent una nova estada per aquest any a Turquia, coincidint igualment amb la Setmana Santa.

Aquesta setmana s’ha fet la reunió informativa a la que hi han assistit una 30a de persones que han mostrat el seu interès per viatjar cap a Turquia.

Davant la disparitat de preferències, s’està promovent 2 torns pel viatge a la capital cultural. El primer durant els dies no festius de la Setmana Santa i l’altra torn durant els dies festius.

Ara s’està treballant en el pressupost de les dues estades. La primera, prevista del 26 al 28 de març té un preu aproximat d’uns 600€ i el segon torn, de l’1 al 5 d’abril, tindrà un cost aproximat als 700€.

Aquests preus inclouen els bitllets d’avió fins a Turquia, l’hotel 4 estrelles en règim de mitja pensió, i els transports fins i des de l’aeroport.

Ara com ara hi ha una 15a de persones interessades en cada torn i el proper dimecres, 24 de febrer, a 2/4 de 9 del vespre es farà l’última reunió al MiD en la que es faran les inscripcions i es donaran els preus definitius. En aquesta reunió encara s’acceptaran noves inscripcions a les Sortides de setmana Santa.