radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat 18 carrosses prenen part demà de la rua de carnestoltes de PLF.

18 carrosses prenen part demà de la rua de carnestoltes de PLF.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 351 0

Una setmana més tard que d’altres poblacions veïnes, el nostre municipi celebra demà la rua de carnestoltes pels principals carrers de PLF. Enguany hi prendran part 18 carrosses i comparses que desfilaran a partir de les 6 de la tarda des de l’inici de l’Av Costa Brava.

Joan Martori, de la comissió de reis i Carnestoltes, explica que quan van començar a organitzar el carnaval, només hi havia una carrossa i que de mica en mica s’han apuntat més col·lectius no només palafollencs, sinó també de les poblacions veïnes, en part gràcies a que a PLF la rua és una setmana després que a la majoria de municipis veïns.

La rua passarà per l’Av Costa Brava, girarà per Ramon Turró, la Riera de la Burgada, Av Pau Casals i Carrer Major fins a la Pl del fòrum Palatiolo. Un cop s’arriba al teatre municipal començarà el ball de carnestoltes al teatre .

L’endemà diumenge la rua es farà al barri de St Lluís. A les 12 del migdia començarà des del Forroll i una hora més atrd es farà la festa del Caramel a la Figuerassa. A les 2 es preveu que comenci un dinar popular organitzat per l’Associació de Veïns de St Lluís a un preu de 5 € pels socis i 10 pels no socis de l’entitat.

Aquest cap de setmana també es fa la rua de l’Alt Maresme, organitzada pels ajuntaments de Pineda i Calella. De fet cada any varia el recorregut i un any acaba a Pineda i un altre a Calella. Enguany la sortida de la rua es farà a les 8 del vespre des del carrer Església de Calella i arribarà a l’avinguda Mediterrani del Poblenou de Pineda. El lliurament de premis tindrà lloc a can Xaubet de Pineda, en el decurs del ball conduït per l’orquestra Selvatana.
Aquesta rua reparteix en premis uns 11 mil €.