radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Esports El sènior femení torn a ensopegar contra el Salt.

El sènior femení torn a ensopegar contra el Salt.

COMPARTEIX-HO
, / 352 0

Nova derrota del sènior femení de bàsquet aquest cap de setmana, a la pista del Salt. El partit va ser molt espès i finalment es va decantar en favor de les gironines per 53 -46.

Aquestes primeres jornades de l’any estan capgirant el bon inici de la temporada actual. Les noies només han perdut 3 partits en el que va de lliga, però al club, preocupa que els tres partits han estat des de la tornada de Nadal.

La setmana que el femení jugarà a casa contra el Cassanenc, un partit a priori assequible per poder redreçar aquests mals resultats.

Per contra els nois, amb un comportament diametralment oposat al femení, és ara quan estan encadenant millors resultats. Aquesta jornada s’han imposat al Verges en un partit seriós al Palauet.

Al final victòria per un marge molt ajustat, 54 a 48, cosa que permet afrontar aquesta setmana amb bastant tranquil·litat, aquest cap de setmana visitaran Olot a priori assequible ja que els olotins van penúltims a la taula.

En les categories inferiors, l’infantil masculí va caure a casa del Nou Caules per 84 a 49 mentre que el mini masculí es va imposar a la pista del Blanes per 47 a 79.