radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat Demà comencen les preinscripcions a primària i secundària amb 125 noves places de P3.

Demà comencen les preinscripcions a primària i secundària amb 125 noves places de P3.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 430 0

L’avançament de l’inici del curs escolar al 7 de setembre, ha comportat un avançament del període de preinscripcions i matricules dels estudiants. Si normalment es feia pels volts de l’abril, enguany comencen demà dimarts.

PLF ofertarà 125 noves places per a p3 entre les dues escoles de primària de PLF. Aquestes places, per a nens i nenes nascuts el 2007, es reparteixen, com és habitual, en 5 cursos que es divideixen a les dues escoles. Un any és el CEIP Mas Prats qui té 3 grups i 2 Les Ferreries i l’any següent s’intercanvien. Enguany és el Ceip Les Ferreries qui tindrà els 3 grups de p3 i el Mas Prats ofertarà 2 línies.

Durant el termini de preinscripció, heu de presentar el formulari al centre preferit en primera opció. També s’haurà de presentar fotocòpies del DNI, el llibre de família i la targeta sanitària individual.
Si, a més, al·legueu algun criteri de prioritat, heu de presentar la documentació que l’acredita.
El període de preinscripció estarà obert fins el 16 de febrer, quan començarà la baremació, ja que no sempre les escoles tenen places suficients per a totes les sol·licituds rebudes. Per això, l’Administració estableix un criteris per ordenar les preinscripcions.
Els alumnes que vulguin estudiar a l’IES de PLF el primer curs de l’ESO, han de formalitzar la seva preinscripció en el mateix termini, fins el 16 de febrer, al centre de secundària.
Tots els alumnes que han cursat 6è de primària a qualsevol de les escoles de PLF tenen la plaça garantida a 1r d’ESO a l’IES, però igualment s’ha de fer el tràmit de la preinscripció per no perdre la plaça.

L’IES oferta 90 places per el 1r d’ESO pel curs que ve, en el que preveu, a més, estrenar noves instal·lacions, les definitives prop de la Font del Ferro.