radiopalafolls.cat


play

Ara fem

PelutsDilluns, 14:03 -15:00

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-18:00
Home Policial - Judicial Comença el judici contra els assaltants d’una agència de canvi de Lloret.

Comença el judici contra els assaltants d’una agència de canvi de Lloret.

COMPARTEIX-HO
, / 475 0

El ministeri fiscal demana una pena de 10 anys de presó per als dos acusats d’haver assaltat i d’haver lesionat brutalment la mestressa d’una agència de canvi de moneda de Lloret de Mar per robar-li la recaptació , uns 42 mil euros. Els fets, segons l’escrit de qualificacions provisionals del ministeri fiscal, van passar el 3 de juliol del 2007 quan els dos acusats van anar a esperar la víctima al final de la jornada en un pàrquing de la zona. Quan la dona es disposava a obrir el seu cotxe, els dos acusats la van abordar violentament ventant-li una coça a les costelles i li van prendre els diners de la recaptació i un rellotge.

Segons sembla els assaltants ho tenien perfectament estudiat i coneixen tots els seus moviments habituals.
Els Mossos d’Esquadra van aconseguir detenir el mateix dia dos dels quatre presumptes assaltants en un control policial a la rotonda de can Bartolí, a l’N-II a Tordera. Era un dels controls del dispositiu contra robatoris denominat Nansa. Els agents van poder identificar els autors de l’atracament gràcies a la informació d’un testimoni que va veure la matrícula del vehicle dels assaltants quan fugien de l’aparcament de Lloret de Mar. Un cop detinguts, els dos acusats, de nacionalitat romanesa, van ser traslladats a la comissaria de Blanes i van passar a disposició judicial. Els altres dos agressors, entre els quals hi hauria l’autor material de l’agressió, continuen desapareguts.

El Punt