radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Política La Puput vol organitzar la consulta sobiranista a PLF pel 25 d’abril.

La Puput vol organitzar la consulta sobiranista a PLF pel 25 d’abril.

COMPARTEIX-HO
, / 541 0

Finalment sembla que PLF tindrà la seva consulta popular sobre la Independència de Catalunya. El grup cultural i recreatiu La Puput ha decidit començar a moure’s per poder organitzar-la pel 25 d’abril, data en la que d’altres municipis propers tenen previst realitzar una consulta similar.

El projecte està encara en fase embrionària, i aquesta propera setmana començaran a posar fil a l’agulla. El primer pas és donar veus entre les persones interessades en participar de l’organització. Segons Benjamí Costa, membre de la Puput, calculen que es necessiten una 15a de persones.

Dimecres tenen previst començar a organitzar-se per poder celebrar la consulta el proper dia 25 d’abril, tal i com tenen previst d’altres poblacions properes, com Pineda, Calella o Tordera.

L’anunci s’ha fet una setmana després de la 1a gran onada de consultes, que al Maresme s’ha fet ja en 10 poblacions. En totes elles s’ha imposat el vot independentista, però amb una participació desigual.

Si finalment s’organitza la consulta, aquesta no comptarà amb el suport de l’Ajuntament de PLF, que ja va expressar en un plenari que no donaria suport a una consulta sobiranista a PLF.