radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Ràdio Palafolls Aquest diumenge arriba una nova edició de la fira PLF TotCanvi.

Aquest diumenge arriba una nova edició de la fira PLF TotCanvi.

COMPARTEIX-HO
, / 411 0

La fira d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà i d’intercanvi de serveis celebra la seva 3 edició aquest proper diumenge.
Com ja és habitual la TotCanvi es desenvoluparà durant el matí a la plaça del Fòrum Palatiolo. Una desena de persones ja han demanat instal·lar una parada per vendre o canviar objectes en desús en un certamen que va néixer a la primavera amb vocació de servei.

Encara però hi ha temps per apuntar-se i disposar d’espai propi a la fira, on no només es ven i es compra, sinó que també es pot intercanviar serveis. Així una persona que sap anglès i necessita un pintor pot buscar intercanviar classes d’anglès a canvi de que algú li faci els treballs decoratius.

La TotCanvi neix a partir del programa en Xarxa que fa temps que treballa per crear una autèntica xarxa de palafollencs que connecti a les persones que busquen amb les que ofereixen, i també les que colen intercanviar serveis.
La fira TotCanvi a més tindrà activitats paral·leles dirigides als més petits que podran fer manualitats amb materials reciclables. També es farà un espectacle de dansa del ventre que amenitzarà el matí de la fira.