radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Els alcaldes del Maresme reclamen un millor finançament local.

Els alcaldes del Maresme reclamen un millor finançament local.

COMPARTEIX-HO
, / 450 0

Els alcaldes de la comarca han consensuat un manifest on expressen la seva preocupació per la situació financera dels ajuntaments i exposa les seves dificultats en respondre a les necessitats dels ciutadans que més estan patint la crisi econòmica.

En aquest sentit recorden que els consistoris han hagut d’assumir les despeses relatives a polítiques socials, que amb la crisi s’han incrementat, mentre que els ingressos han disminuït considerablement.

Amb aquesta situació, els alcaldes maresmencs s’han compromès a demanar un millor finançament a les institucions superiors, per continuar oferint serveis a la ciutadania. També es comprometen a mantenir una fiscalitat continguda, mantenint alhora les polítiques socials.

Els consistoris buscaran ser més eficients i austers, intentant a més treballar conjuntament per reduir despeses, com ja passa amb la compra agregada de diferents serveis als 30 pobles de la comarca.

Els batlles volen fer arribar un missatge de confiança en les institucions locals, que s’uneixen, segons expliquen, per sortir amb més força de la crisi.

El text es va aprovar ahir en el Consell d’Alcaldes del Maresme