radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Esquerra qualifica a Josep Rueda de mal polític i gestor, de gran mentider i manipulador al seu butlletí informatiu.

Esquerra qualifica a Josep Rueda de mal polític i gestor, de gran mentider i manipulador al seu butlletí informatiu.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 520 0

En el plenari en el que es tractava la moció de les consultes populars el regidor de medi ambient, urbanisme i agricultura de l’Ajuntament va assegurar que Esquerra governava a Arenys de Munt i que aquest consistori estava a punt de la fallida econòmica.

L’exposició de Rueda ha estat criticada per ERC al seu butlletí d’informació. L’acusen de mentir i fer-ho amb mala fe, al intentar vincular els problemes econòmics a la seva formació, que no està al govern municipal a Arenys de Munt.

Els republicans, que asseguren que el socialista és mal polític i mal gestor, creuen lamentable l’error de Rueda i asseguren que el lapsus del regidor en la seva argumentació es va donar per culpa del seu sectarisme.

Esquerra recorda que el procés de votacions a Arenys de Munt, en la 1ª consulta sobiranista de Catalunya, va comptar amb la supervisió de personalitats, com juristes economistes o diputats. Responen al que va assegurar Rueda durant el plenari, on va dir que el procés no havia estat rigorós i que havien votat persones menors de 14 anys i sense DNI.

Al butlletí es reprodueix la intervenció de Rueda, que finalment va demanar perdó per l’error comès al vincular Esquerra al govern d’Arenys de Munt.
Aquest és un dels articles que publica el nou número del butlletí republicà que també critica el que consideren manca de participació a l’Agenda21 de PLF, i apunten a la manca d’interés del regidor de medi ambient, el mateix Rueda. La formació també denuncia la sensació de brutícia al municipi, tot i que responsabilitza al comportament dels palafollencs. Tot i això assegura que la neteja de carrers i la recollida de les escombraries es podrien fer millor i en hores que no molestin als veïns.