radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDimarts, 14:00 -15:00

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-18:00
Home Esports Triple victòria de bàsquet del PLF.

Triple victòria de bàsquet del PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 340 0

El sènior masculí va poder endur-se el partit que aquest cap de setmana disputava al Palauet contra el Platja d’Aro. Els de casa van guanyar 60 a 54, assolint la 5a victòria de la temporada, però continuen 12s a la taula.
La propera jornada els nois hauran de veure-se-les amb l’Onyar. Els gironins són ara 2s a la taula, només amb 2 derrotes en el que va de temporada.

Important victòria del sènior femení, que es va imposar al Lloret, un rival directa a la classificació. Les palafollenques van controlar tots els quarts gràcies a una sòlida defensa que va permetre la victòria final per 53 a 48. Les noies continuen invictes després de 10 jornades i són 2s amb un partit menys.
La propera jornada tornaran a jugar al Palauet contra les noies del Maçanet, que són 9a classificades.

Els cadets van aconseguir una nova victòria a casa contra el Maçanet per 60 a 54. Tot i ser un equip encara en formació els palafollencs van poder demostrar tot el treball fet fins ara. La setmana que ve juguen contra el Blanes.

L’infantil masculí també va guanyar a casa al Maçanet 73 a 43.