radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Societat Per Nadal torna el juga juga de PLF.

Per Nadal torna el juga juga de PLF.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 407 0

Com cada any per les festes nadalenques el nostre municipi prepara una edició del Juga Juga, la loduteca per a nens i nenes de fins a 12 anys.
El juga juga d’aquests any estarà en marxa del dia 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener i enguany mantindrà els dos espais principals, el MiD pels més petits i el Palauet per als més grans.
Al MiD, els participants de fins a 5 anys, tindran a la seva disposició una ludoteca, inflables, tallers de dibuix i de maquillatge entre d’altres.
Al Palauet, l’espai destinat a participants d’entre 6 i 12 anys, la filosofia és diferent i d’entre les activitats previstes en destaquen els inflables o els scalextrics alhora que també es podrà jugar a diferents esports com a tenis taula, futbol sala, bàsquet o hoquei.
Els tres dies de gener i com activitat estrella pels més grans, es farà un circuit de quads al pati del Palauet pels participants.

L’horari del Juga juga serà, al matí de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 i a la tarda de 4 a 8 del vespre.
Els preus es mantenen, i el cost d’un dia és de 3€, mentre que l’abonament per a totes les jornades és de 18 €.

Malgrat també prepara el seu parc infantil de Nadal al pavelló nou d’esports. Seran tres dies, del 28 al 30 de desembre amb activitats destinades a nens i joves d’entre 3 i 18 anys. El parc malgratenc funcionarà de 5 de la tarda a 9 del vespre, al preu de 3€ al dia.