radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat PLF podria tenir la seva consulta popular el 2010

PLF podria tenir la seva consulta popular el 2010

COMPARTEIX-HO
, / 303 0

Ho va explicar el regidor d’Esquerra Republicana Jordi Pedemonte. Segons el regidor li consta que hi ha un grup de persones amb la voluntat de tirar endavant una consulta al nostre municipi en una de les properes tongades de consultes, probablement a finals d’abril.

El 25 d’abril és la data en la que poblacions com Pineda o Calella faran les seves consultes populars per a la Independència. Tordera també ha anunciat la seva voluntat d’organitzar una jornada de consulta sobiranista el proper any 2010.

En el supòsit que s’organitzes, aquesta consulta popular no comptaria amb el suport de l’Ajuntament, com ja es va posar de manifest en el plenari municipal d’ara fa unes setmanes.