radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Esports L’àrbitre atura el partit de l’amateur per l’agressivitat dels jugadors del Pontenc.

L’àrbitre atura el partit de l’amateur per l’agressivitat dels jugadors del Pontenc.

COMPARTEIX-HO
, / 339 0

Els equips de futbol de PLF no han fet pont aquest cap de setmana. De fet l’amateur ha viscut un dels partits més complicats de resoldre, contra el Pontenc, no tan en l’aspecte esportiu com en l’extraesportiu.
Els palafollencs es van avançar al marcador al minut 50 amb un gol de Carles. Al 62 Ezequiel va marcar el 2n en una jugada discutida pels visitants, que reclamaven fora de joc.
A partir d’aquí el partit va prendre un caire agressiu fins el punt que l’àrbitre va expulsar fins a 4 jugadors del Pontenc. Al minut 73 el col·legiat va haver de suspendre el partit, segons va especificar a l’acta, per que perillava la integritat física dels jugadors del PLF i la del mateix àrbitre. Al moment de suspensió el PLF guanyava per 2 a 0.

Més plàcids van ser la resta de partits, el cadet va guanyar a casa contra el St. Hilari per 2 a 1. També va guanyar l’Aleví, que igualment s’enfrontava al St. Hilari. Els palafollencs es van imposar per 5 a 2.
Aquest cap de setmana descansaven els jugadors de l’infantil i no hi havia jornada de futbol Sala ni tampoc de bàsquet.
Diari Girona / Ràdio Palafolls