radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Ràdio Palafolls La regidora d’ensenyament, transports i joventut de PLF, Antònia Petit demà a l’Assumptes Interns.

La regidora d’ensenyament, transports i joventut de PLF, Antònia Petit demà a l’Assumptes Interns.

COMPARTEIX-HO
, / 418 0

El programa d’entrevistes polítiques entrevista demà a Petit, amb qui parlarem de la construcció imminent del nou Institut de PLF. Inevitablement tornarem a parlar amb ella de la construcció de la 3a escola de primària, per la qual la Generalitat ja ha reclamat la cessió dels terrenys, per començar la seva projecció.

Amb la regidora parlarem també de l’intent fallit de regularitzar la circulació a la zona escolar. Un canvi que va provocar airades protestes de pares i mestres i que va obligar a la regidoria a deposar les seves intencions i a retornar al sistema antic.

L’Ajuntament, però sempre ha mantingut que intentarà millorar la situació de trànsit a la zona, pel que li preguntarem sobre noves iniciatives.

Joventut obrirà en breu el seu nou centre de joves a la Masia de Can Batlle, a Sta. Maria i li preguntarem què s’hi farà, així com també per la resta de polítiques juvenils que s’han d’engegar al municipi properament.
L’entrevista a Antònia petit demà a la 1 i a les 3.