radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Jutgen un home acusat de lesionar, extorquir i lligat al seu company de pis de Lloret.

Jutgen un home acusat de lesionar, extorquir i lligat al seu company de pis de Lloret.

COMPARTEIX-HO
, / 536 0

El fiscal demana 12 anys i mig de presó pel veí de Lloret acusat dels delictes de lesions, extorsió, detenció il·legal i danys perpetrats contra l’home que vivia amb ell al municipi.

Els fets, segons l’escrit d’acusació, van passar el 1999 quan l’acusat, va ventar un cop de martell al braç del seu company de pis mentre amb l’altra mà li clavava ganivetades a diferents parts del cos.
Segons el mateix relat , l’acusat va obligar la víctima a asseure’s, i amenaçant-la amb el ganivet la va obligar a omplir a nom seu vuit talons per valor de 6.000 euros i un novè taló per valor de 3.000 euros. Quan va tenir els talons, l’acusat va agafar una corda i va lligar la víctima, la qual es va poder deslligar una hora més tard aprofitant que l’acusat es va quedar adormit.

Per aquests fets el ministeri fiscal demana una pena de 3 anys i mig de presó per un delicte de lesions, 4 anys per un delicte d’extorsions, 5 per un delicte de detenció il·legal i uns 9 mil euros de multa per un delicte de danys materials.

La defensa demana l’absolució perquè està en desacord amb el relat dels fets que presenta el ministeri fiscal. El judici d’aquest cas està previst que se celebri el 21 d’aquest mes.

El Punt