radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Esports Guanya el St. Lluís, perd el Sta. Maria.

Guanya el St. Lluís, perd el Sta. Maria.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 524 0

Els dos equips de futbol Sala de PLF, han tingut sort desigual aquest cap de setmana.

El Sta. Maria , van caure a casa contra el St. Julià de Ramis per 3 a 5. El partit va començar molt bé pels palafollencs, però els gironins van capgirar el marcador i finalment es van imposar, en un partit criticat pels gironins pel que consideren un comportament indesitjable d’alguns jugadors del Sta. Maria.

El St. Lluís, en canvi es van imposar amb claredat al Premià per 10 a 5. El partit va ser molt intens i els palafollencs van anar sempre per davant del marcador. Tan sols el Premià va oferir resistència al primer tram del partit quan van aconseguir igualar els dos primers gols dels palafollencs, però al descans ja estaven 4 a 2.

Els més petits, els benjamins de futbol Sala van guanyar al Palauet contra el Malgrat per 3 a 1.

En Futbol, a l’amateur li tornen a capgirar un partit que havia començat guanyant. Fernández va avançar al PLF al minut 6 de la primera part, però amb el que es va arribar a la mitja part. El PLF va estar molt ben posicionat, però a la represa, el Quart va despertar i va sentencia amb dos gols. Al final 2 a 1.
El juvenil va caure a casa contra el Lloret de Mar, per 0 a 5, i el cadet tampoc va poder superar al Breda on va caure 2 a 1.
L’aleví tampoc va tenir sort al camp del Lloret d’on va sortir amb un 6 a 2.