radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Tordera es suma a Blanes en demanar que no s’apugi el peatge de l’autopista

Tordera es suma a Blanes en demanar que no s’apugi el peatge de l’autopista

COMPARTEIX-HO
, / 586 0

L’Ajuntament de Tordera s’ha posicionat en referència a un possible augment del peatge de Santa Susanna quan s’inauguri, en els pròxims mesos, el nou tram de l’autopista. L’Ajuntament s’hi oposa frontalment i argumenta que encarir el peatge al voltant d’un 30% contradiria una recent resolució aprovada pel Parlament sobre la creació d’un fons de rescat de peatges.

El consistori ha aprovat també una moció de suport a la comissió de mobilitat del Consell Comarcal del Maresme (CCM), que aquestes setmanes ultima amb la Generalitat la definició d’una bonificació de tots els peatges de la C-32 pels veïns de la comarca. Tordera recorda que aquests descomptes s’han d’aplicar ‘no més enllà del 2010’, tal i com va assegurar el director general de mobilitat, Manel Nadal .

El Punt