radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Ràdio Palafolls Xavier Dalmau demà a l’Assumptes Interns.

Xavier Dalmau demà a l’Assumptes Interns.

COMPARTEIX-HO
, / 431 0

El regidor de cultura, turisme i mitjans de comunicació de PLF, el convergent Xavier Dalmau, serà demà al programa assumptes Interns de RP.

L’entrevista es realitzarà el mateix dia que el nostre municipi acollirà la 2a Mostra Gastronòmica de PLF al teatre. Parlarem de la projecció de futur d’aquesta Mostra el seu màxim responsable polític.

També parlarem de les polítiques turístiques que es comencen a desenvolupar al nostre municipi.

Es diu que en èpoques de crisi les carteres més afectades són precisament les que ostenta el nostre convidat de demà. Volem saber com a afectat la crisi a les polítiques culturals del nostre municipi, i com s’encaren els pressupostos del proper any en aquestes matèries.

Quin és el futur del Castell, en quin punt està el documental de recuperació de la memòria històrica, i quina és l’aposta de PLF en nous mitjans de comunicació. De tot plegat en parlarem demà a l’Assumptes Interns, després dels informatius del migdia de la 1 i de les 3.