radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Busquen en una deixalleria el cos d’una dona suposadament assassinada a Pineda.

Busquen en una deixalleria el cos d’una dona suposadament assassinada a Pineda.

COMPARTEIX-HO
, / 452 0

Segons informa el Punt, els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per trobar una noia romanesa desapareguda la setmana passada que presumptament hauria estat assassinada per la seva parella, un home de la mateixa nacionalitat a qui haurien detingut al seu país i que ja hauria confessat el crim. L’home hauria explicat als agents que havia apunyalat la noia al seu pis del carrer Santiago Rusiñol i que s’hauria desfet del cos llençant-lo en un contenidor proper. De moment, però, el cadàver no ha aparegut i els agents el busquen entre la brossa de la comarca acumulada a la incineradora de Mataró, que s’ha donat ordre de no cremar.
La jove romanesa, de vint anys, vivia des de feia un any i mig amb la seva família a Santa Susanna i tenia una relació sentimental amb l’home detingut que vivia a Pineda.

Els pares de la noia van denunciar la seva desaparició la passda setmana i els mossos a l’iniciar la investigació van voler parlar amb la seva parella, que ja havia marxat del país.
Fonts properes a la investigació assenyalen que l’home hauria estat detingut per la policia romanesa per alguna altra causa pendent. Mentre era detingut, l’home hauria acabat confessant el crim de la seva parella.
El presumpte autor hauria explicat que va matar la dona amb una arma blanca al seu pis de Pineda i que es va desfer del cos llençant-lo en un contenidor d’escombraries.

Amb aquesta confessió els mossos van recollir mostres de sang humana de les parets de l’edifici i dels contenidors, que van ser precintats i substituïts per uns de nous. Finalment, es va donar ordre a la planta incineradora de Mataró que no cremés la brossa provinent de Pineda fins diumenge passat. Els agents continuen, sense èxit, buscant la noia en la muntanya d’escombraries.

El Punt

Foto: Els nous contenidors del carrer Colom de Pineda, El Punt