radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Reportatges Malgrat celebra les seves 6s jornades gastronòmiques.

Malgrat celebra les seves 6s jornades gastronòmiques.

COMPARTEIX-HO
, / 448 0

Les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet de Malgrat van començar ahir i s’allargaran fins a mitjans de desembre.Quatre restaurants de la població, oferiran diferents plats amb el fesol com a gran protagonista.Les jornades, organitzades per l’Ajuntament, pretenen promocionar les mongetes del ganxet, ja que Malgrat és dins el marc geogràfic de la denominació d’origen protegit d’aquest producte.

Els 4 restaurants participants inclouran les mongetes del ganxet en les seves cartes fins el dia 13 de desembre segons les seves especialitats.El 6 de desembre, durant la Festa Major Petita de Malgrat, l’Ajuntament i la Cooperativa Agrícola de Malgrat tindran una parada al tradicional Mercat de Sant Nicolau on es promocionarà aquest llegum.

PLF celebrarà les seves jornades gastronòmiques aquest divendres al vespre amb totes les entrades esgotades des de fa setmanes.