radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Esports El sènior masculí perd contra el Malgrat i les noies continuen imparables.

El sènior masculí perd contra el Malgrat i les noies continuen imparables.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 384 0

Els nois no van poder repetir el que van aconseguir l’any passat i van perdre al Palauet contra el Malgrat 07, 54 a 68. Durant tot el partit els palafollencs van anar a remolc del rivals, que tenien la lliçó apresa de l’any passat. Només al 3r quart els locals es van posar a un sol punt dels malgratencs, que van reaccionar fins establir els 14 punts de diferència.

El PLF és 12è a la taula i la setmana que ve juga a la pista del St. Júlia de Ramis, el 14è classificat.

Les que no tenen aturador, són les noies que cada jornada continuen donant agradables sorpreses als aficionats al bàsquet local. El sènior femení va tornar a fer un festival al Palauet on no va tenir pietat del Nou Caules, que va caure derrotat a la pista palafollenca 75 a 57. Les noies són 3s amb un partit menys que les dues primeres classificades.
De fet són l’únic equip de la categoria que no ha perdut cap partit del que portem de lliga. La propera jornada jugaran contra el Tossa, el penúltim classificat.

En categories inferiors, el cadet masculí i l’infantil masculí van caure contra el Tordera. L’infantil femení tampoc va poder amb el Lloret. El mini femení va caure derrotat contra el Blanes i l’únic equip de les categories inferiors que va aconseguir la victòria va ser el mini masculí que es va imposar al Masmitja, per 6 punts.