radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Esports Nova exhibició de l’infantil de futbol al camp del Vidrerenca.

Nova exhibició de l’infantil de futbol al camp del Vidrerenca.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 429 0

El PLF té en la categoria infantil, un dels equips més forts de la temporada. Ho diuen els resultats, que acostumen a ser molt destacats. L’equip ha resolt el seu partit del cap de setmana amb un contundent 0 a 10 al camp del Vidrerenca. L’infantil ocupa la segona posició a la taula, a 3 punts del primer classificat. De fet els palafollencs sols han perdut 1 partit dels 9 disputats fins ara, i a l’hora és el segon equip amb més gols a favor, 41.

L’amateur no acaba d’arrencar i ha tornat a perdre aquesta setmana a casa contra el St. Antoni per 0 a 3. La derrota els deixa encara més enfonsats a la taula, després d’11 jornades, i ocupen l’última posició amb una sola victòria i 2 empats.

El juvenil va saber resoldre el seu partit a Riells i Viabrea d’on va retornar amb una victòria solvent per 4 a 10.
L’aleví també es va imposar a la Cellera per 3 a 2. La creu de la jornada la marca el cadet que va perdre al municipal palafollenc contra el Ca l’Aguidó de Blanes per 0 a 3.

En futbol sala, el St. Lluís es va imposar amb autoritat a la pista del Masnou, 1 a 8 en la 6a jornada de lliga, i sembla haver recobrat el bon joc i la bona tònica de resultats.
El Sta. Maria, ha descansat aquesta jornada i els més petits, els benjamins, van caure derrotats a la pista del Catalana Athletic per 7 a 1.