radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Divendres, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDivendres, 20:00-20:15
Home Cultura Uns 90 alumnes de 5è de PLF han fet ja les proves de competència en idiomes

Uns 90 alumnes de 5è de PLF han fet ja les proves de competència en idiomes

COMPARTEIX-HO
, / 518 0

Tots els centres educatius catalans han dut a terme aquestes últimes setmanes una prova d’avaluació diagnòstica sobre les competències adquirides a quart de Primària. A tot Catalunya són uns 70 mil alumnes de 5è els que han fet aquesta prova, entre ells uns 90 de PLF, que ja han fet aquestes proves, que ha de determinar el grau d’assoliment de les competències comunicatives, en llengua catalana i en llengua castellana. Ho explica la secretaria del CEIP Mas Prats, Araceli Roche.

Aquesta actuació permetrà al centre obtenir informació rellevant sobre cada alumne, per tant d’orientar la revisió dels processos educatius i millorar els aprenentatges. A més, aquestes proves sumades a les que es fan a 6è de primària a finals de curs, ajudarà a avaluar el procés educatiu entre el cicle mitjà i el superior. Ho diu Marià Mañé director del Ceip Les Ferreries.

L’establiment de l’avaluació diagnòstica respon a l’aplicació de la Llei Orgànica d’Educació. Els alumnes de 2n d’ESO, també han fet una prova similar. A PLF això es tradueix en 74 alumnes de secundària.