radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Cultura L’IES de PLF es començarà a construir abans de cap d’any.

L’IES de PLF es començarà a construir abans de cap d’any.

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 586 0

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el nou centre educatiu de secundària es podria començar a construir abans de finals d’aquest any. El nou IES, que s’ha de construir a la zona de la Font del Ferro, hauria d’estar enllestit a finals de l’any que ve per tal de començar a funcionar el gener del 2011, segons les primeres previsions de l’Ajuntament de PLF.

Les obres de l’IES tenen un pressupost de 7 milions d’€ i un cop finalitzat tindrà una capacitat per a 660 alumnes des de 1r d’ESO i fins a 2n de batxillerat. En concret el nou IES serà de 4 línies per a cada curs de l’ESO i de 3 línies per a batxillerat. En total 5700 m2 amb diferents serveis i aules de suport pedagògic, tal i com ens ha explicat Narcís Reverendo, arquitecte del nou Institut.

Les obres van ser adjudicades al mes de juny a una empresa de Banyoles.

L’IES PLF funciona des de la seva creació, ara 5 anys, en unes instal.lacions prefabricades, que s’han anat ampliant segons les necessitats. La situació era provisional i s’estava a l’espera del canvi d’ubicació en un sector en desenvolupament.

Segons el professors del centre, actualment es treballa en precari a l’espera de la construcció del nou institut. A la plana web de RP, hi podeu trobar imatges de la maqueta per saber com serà el nou IES.

Paral·lelament la passada setmana, us explicàvem que el govern català reclama a l’Ajuntament els terrenys per a fer la 3a escola de primària. Una escola, que l’equip de govern sempre ha defensat fer als terrenys que ara ocupa l’IES de PLF.

La maqueta del nou IES Palafolls