radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Economia Els sènior compleixen i els cadets cauen a la jornada de bàsquet del cap de setmana.

Els sènior compleixen i els cadets cauen a la jornada de bàsquet del cap de setmana.

COMPARTEIX-HO
, / 467 0

El sènior masculí va aconseguir la 3a victòria de la temporada davant del Torruella. Els palafollencs es van imposar 5 a munt, 64 a 59 al Palauet. El partit va ser un estira i arronsa entre els dos equips que van oferir un partit molt igualat, tot i que el PLF sempre va dominar el marcador.Després de 8 jornades el masculí és 12è classificat amb 3 victòries i 5 derrotes i la propera setmana juga a la pista del Cornellà de Terri, ara com ara 6ns a la taula.

Les noies no van fallar i ja són 6 partits sense perdre. L’última jornada la víctima del PLF va ser el Salt que va marxar del Palauet amb una ajustada derrota, 64 a 60. Va ser un partit treballat a zona defensiva i amb dues jugadores que van anotar quasi la meitat dels punts; Esther amb 15 punts i Jessi amb 16.

Les noies són 3s a la taula, amb un partit menys i la setmana que ve jugaran a la pista del Cassà, que són 9s classificades.

El cadet, en canvi, va perdre el seu partit, a casa, contra el Farners per 58 a 76. La propera jornada s’enfrontarà al Riure Riera, de Llagostera 5s a la taula. Els cadets ocupen la 10a posició.