radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Divendres, 13:25 -14:00

i després

Parlem en SèrieDivendres, 14:03-14:30
Home Policial - Judicial Detenen dos menors després d’intentar robar una benzinera de Blanes

Detenen dos menors després d’intentar robar una benzinera de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 421 0

La policia local va detenir dissabte a la nit dos adolescents, de 14 i 15 anys, que van intentar atracar una gasolinera del municipi amb una navalla. Una treballadora va alertar els municipals perquè dos nois l’havien intimidat perquè els hi donés els diners. La dona s’hi havia enfrontat i els joves havien fugit a peu. Al cap de poca estona, uns agents van localitzar dos joves que es corresponien a la descripció facilitada per la treballadora.

Tots dos van ser detinguts i van traslladar-los a les dependències de la policia local. Després de fer totes les gestions, els agents van avisar els tutors legals dels adolescents, perquè se’n fessin càrrec.

D’altra banda, els Mossos van detenir un jove de 31 anys que vivia al mig del bosc, al Penedès, i que està acusat d’haver comès diversos atracaments violents a poblacions com Barcelona, Terrassa, el Prat de Llobregat, Igualada i Blanes.

En tots els casos, el sospitós anava als municipis amb una moto de gran cilindrada que prèviament havia robat i després atracava repartidors de pizzes, comerciants o vianants, amb una pistola o un ganivet. La policia li va seguir la pista i va muntar un dispositiu a la zona boscosa on vivia amagat, a Avinyonet del Penedès. Després d’una persecució amb trets a l’aire, els agents van detenir-lo. El sospitós ja ha ingressat a la presó.

El Punt