radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
Home Comarcal Tordera ajuda als aturats del tèxtil per reorientar la seva situació laboral.

Tordera ajuda als aturats del tèxtil per reorientar la seva situació laboral.

COMPARTEIX-HO
, / 383 0

Divendres es va fer a Tordera una reunió amb extreballadors de diferents empreses tèxtils, com Fibracolor, Abanderado o Indipunt per tal de presentar-los el projecte de suport a la recerca de feina per aturats del sector tèxtil. El projecte és una iniciativa del consistori torderenc i dels Servei d’Ocupació de Catalunya (el SOC).

Es tracta de la posada en marxa d’un programa pilot de la Unió Europea en què treballadors a l’atur realitzen programes intensius de formació generalista, formació a mida, de suport a les possibles empreses contractadores perquè facin la formació, de tècniques de recerca de feina i seguiment continu. Ho explica el regidor de promoció de la vila de Tordera, Bernat Costas.

A Maresme hi ha uns 300 aturats provinents d’expedients de regulació d’ocupació en empreses tèxtils entre el 2007 i 2008. Més de la meitat d’aquests treballadors provenen de Fibracolor, Indepunt o Abanderado, i són en la seva majoria de Tordera.
Aquests aturats podran prendrà part d’aquests programa de formació a mida.