radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Esquerra presentarà a PLF la moció de suport a les consultes populars.

Esquerra presentarà a PLF la moció de suport a les consultes populars.

COMPARTEIX-HO
, / 404 0

Els republicans han anunciat que en el proper ple municipal, previst per a finals de mes, presentarà la moció de suport a les consultes populars, com la que en el seu dia es va fer a Arenys de Munt.

El portaveu de la formació a PLF, Jordi Pedemonte explica  que Esquerra presentarà aquesta moció el ple de PLF, amb la intenció que en un futur es pugui articular una consulta sobre el dret a decidir dels catalans.

La composició de l’Ajuntament de PLF, però, no sembla que ajudi a la moció republicana a prosperar, ja que la majoria del PSC podria oposar-se a la moció, com ja ha passat en d’altres municipis on governen, com a Pineda o Malgrat.

Els republicans esperen el suport de CiU, Iniciativa i d’alguns regidors socialistes, i no descarten que el PP es posicioni a favor o s’abstingui a la votació.

Al Maresme són molts els municipis on ja s’ha tractat aquesta moció.
Poblacions com Argentona, Calella, St. Pol, Sta. Susanna o Tordera ja han aprovat una moció com la que es presentarà a PLF a finals de mes. Altres municipis com Malgrat, Pineda o Mataró han rebutjat aquesta moció als seus plenaris.

Palafolls és dels 9 pobles maresmencs que encara no s’ha decantat en aquestes consultes.