radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Els Ajuntaments gironins reclamen recursos per a projectes medioambientals.

Els Ajuntaments gironins reclamen recursos per a projectes medioambientals.

COMPARTEIX-HO
, / 519 0

Diversos representants d’ajuntaments gironins es van reunir divendres a Lloret de Mar en la segona jornada Municipis gironins contra el canvi climàtic, que organitza el CILMA i l’Ajuntament de Lloret. La majoria dels municipis van coincidir en la necessitat d’obtenir més recursos per poder desenvolupar els projectes mediambientals que s’han plantejat, molts dels quals surten de les agendes 21.

Per això demanaran ajudes a la UE a través del Banc Europeu d’Inversions, que traurà una línia de finançament amb cost zero per a projectes de lluita contra el canvi climàtic, i demanaran a la Diputació de Girona que s’hi impliqui en el procés. L’entitat CILMA, va afirmar que hi ha molts projectes vàlids, però que cal donar un suport més pràctic als ens locals per tirar-los endavant.

Diari Girona