radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El PregonerDijous, 14:04 -15:00

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Inici » Amb el fred arriben els primers refredats i constipats.

Amb el fred arriben els primers refredats i constipats.

COMPARTEIX-HO
, / 478 0

Aquesta setmana, sobretot a les nits i matinades els termòmetres han experimentat una caiguda considerable i el fred s’ha imposat de forma clara també al litoral català. Aquestes primeres jornades de fred, i el contrast entre les nits i els migdies, poden fer que arribin els primers refredats de la temporada.

Molts centres sanitaris fan espai a les seves agendes preveien una arribada de nous pacients amb símptomes de refredat. Marta Azuara, infermera del CAP de PLF explica quines són les malalties i molèsties que pot causar aquests canvi brusc de les temperatures ambientals.

Aquesta matinada la temperatura mínima registrada a l’observatori Meteorològic de St Genís de PLF ha estat de 5 graus positius, i cada dia la mínima va baixant sensiblement.

La mateixa Azuara explica algunes mesures que es poden prendre davant del fred per poder estalviar-se problemes amb els virus i els refredats. Són recomanacions senzilles, com no sobreabrigar-nos o fer un consum responsable de la calefacció.

La previsió d’avui a PLF parla d’una temperatura màxima de 18º i d’una mínima de 6º positius.