radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Esports El sènior femení de bàsquet aconsegueixen la 3a victòria consecutiva.

El sènior femení de bàsquet aconsegueixen la 3a victòria consecutiva.

COMPARTEIX-HO
, / 365 0

L’inici de les noies de bàsquet sembla el mateix que el de la temporada passada. Encara no han perdut cap dels 3 partits disputats fins ara i el cap de setmana passat van tornar a guanyar a casa dels St. Hilari. El resultat, però va ser molt ajustat, sols 5 amunt pel femení de PLF, 34 a 39.
Amb aquesta victòria ocupen la segona posició a la taula i la propera jornada poden començar a obrir forat si guanyen al Llagostera que és el 3r classificat, també amb 3 victòries.

Els nois en canvi, van tornar a ensopegar en aquests cas a la pista del Verges. Els palafollencs van rebre un sever correctiu després de perdre de 29 punts, 74 a 45. De les 4 jornades disputades fins ara el sènior masculí, només ha guanyat 1 partit, i són 11s a la taula. La propera jornada jugaran al Palauet contra l’Olot, un dels 3 equips que encara no ha conegut la victòria en aquesta temporada.

Els cadet de bàsquet no ha jugat aquest cap de setmana i la propera cita serà contra l’Anglès, el diumenge al matí.