radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Comarcal El Maresme impartirà estudis d’infermeria

El Maresme impartirà estudis d’infermeria

COMPARTEIX-HO
, / 453 0

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i el Consorci Sanitari del Maresme han signat un acord per impulsar conjuntament els estudis d’Infermeria a la comarca, en el marc del que serà la futura Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

Els nous estudis d’Infermeria podrien entrar en funcionament el proper curs a Mataró. De moment, la Fundació TecnoCampus ja ha iniciat els primers tràmits per crear la nova Facultat i ha demanat que estigui adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.

La intenció futura és que el parc TecnoCampus Mataró-Maresme s’especialitzi en salut, un sector que, per altra banda, està experimentant un gran creixement. Segons diversos estudis, a Catalunya hi ha un dèficit d’uns 21.000 professionals d’Infermeria, xifra que podria incrementar-se fins als 30.000 l’any 2025.

Diari Maresme