radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial Tirotegen un metge de Blanes en un descampat

Tirotegen un metge de Blanes en un descampat

COMPARTEIX-HO
, / 490 0

La víctima de l’agressió, metge penitenciari amb una consulta privada a Blanes, era divendres de matinada dins el seu cotxe amb la seva dona, al camí de Can Tarranch de Blanes, quan se’ls van acostar els dos agressors.
Després de mantenir-hi una conversa, un d’ells va treure una pistola i va disparar quatre trets al metge. Mentre els agressors fugien del lloc dels fets, la dona va poder aturar l’hemorràgia i avisar els serveis mèdics.

Ràpidament la víctima va ser traslladada a la Vall d’Hebron de BCN, on es va constatar que tot i que els trets havien penetrat a l’abdomen de l’home, cap d’ells era mortal.

Es dóna la circumstància que fa uns anys el metge va ser imputat per haver falsificat la mort de la seva mare per tal de justificar una absència laboral.
Fins al moment, els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana un home per presumpta participació en els fets. Es tracta d’un jove de 37 anys, nacionalitat dominicana i veí de Blanes, que ja ha entrat a la presó. Tot i això els mossos mantenen encara oberta la investigació i busquen al segon agressor.