radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Medi Ambient Els voluntaris continuen netejant el fons marí del Maresme i la Selva

Els voluntaris continuen netejant el fons marí del Maresme i la Selva

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

L’entitat de Voluntariat de Medi Ambient de l’Alt Maresme (Vamma) ha retirat aquests cap de setmana 300 quilos de brossa de la platja de Sant Anton, a Blanes. Entre les troballes enfonsades hi ha havia bateries d’embarcacions, un carro de supermercat, una cadira de despatx, rodes de cotxes, mòbils i pedres per aguantar para-sols. En les tasques de neteja van participar-hi sis submarinistes, mentre diverses persones col·locades a les passarel·les s’encarregaven d’anar pujant a la superfície els elements trobats.

L’entitat organitza cada any neteges al fons marí de diferents poblacions. La campanya d’enguany continua. Després de passar per Calella, Canet, Arenys, Sta Susanna, Malgrat i diferents platges de Blanes, l’última neteja serà a l’octubre a Lloret de Mar.

És el 6è any que s’organitza aquestes neteges que tene una doble finalitat . Per una banda eliminar la brossa que s’hi ha abocat i no s’ha integrat en el medi, i per l’altra banda, es vol conscienciar la població perquè no llenci brossa a les rieres, ni als rius, ni al mar.

 

Diari Girona / Ràdio Palafolls