radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Comarcal L’any que ve Sta. Susanna farà una auditoria a l’Ajuntament.

L’any que ve Sta. Susanna farà una auditoria a l’Ajuntament.

COMPARTEIX-HO
, / 500 0

El consistori de la població encarregarà l’any 2010 una auditoria per avaluar la gestió de les finances municipals. Segons ha explicat l’alcalde de Sta. Susanna, Josep Monreal, l’informe analitzarà l’elevat estat d’endeutament de l’Ajuntament i la manera de finançar les inversions.

L’auditoria també haurà d’idear un pla de futur que ajudi a sortir de l’actual situació econòmica. En aquest sentit, l’Ajuntament té aprovat un pla de sanejament de més de 2 milions i mig d’euros que no s’ha pogut executar per la delicada situació que també travessen bancs i caixes.

D’altra banda, l’únic grup a l’oposició de l’Ajuntament, el PSC, vol que l’auditoria serveixi alhora per avaluar la gestió de l’exalcalde del municipi Joan Campolier, inhabilitat per prevaricació, i que va abandonar l’alcaldia just abans de la campanya electoral del 2007.
ACN