radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Tall de llum avui i demà en diferents carrers de PLF.

Tall de llum avui i demà en diferents carrers de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 383 0

La companyia elèctrica FECSA ENDESA ha informat que tan avui com demà hi haurà afectacions al subministrament elèctric de diferents zones del municipi. En concret les zones on es preveu la interrupció elèctrica són l’avinguda Costa Brava, la carretera b682, al carrer Afores i la carretera de Malgrat.Segons la companyia aquests talls han d’afectar avui de 9 del vespre i fins a mitjanit, i demà al matí de 2/4 de 10 a 2/4 d’1.Fecsa Endesa ha explicat que els talls es produiran per tal de fer tasques de manteniment de les instal·lacions que serveixen aquestes zones