radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Comarcal El regidor de seguretat de Blanes es trenca un dit perseguint a un lladre

El regidor de seguretat de Blanes es trenca un dit perseguint a un lladre

COMPARTEIX-HO
, / 497 0

El regidor de Seguretat Ciutadana i Governació de Blanes, Joaquim Torrecillas va participar aquests cap de setmana en la persecució d’un pispa pel centre de Blanes. Un matrimoni de turistes va deixar la bossa de platja a sobre d’un banc del passeig marítim mentre s’eixugaven els peus i un home la va agafar i va sortir corrents. L’edil i un botiguer del passeig marítim, que van veure com succeïen els fets, van posar-se a perseguir el delinqüent per dos carrers paral·lels i Torrecillas li va poder tallar la retirada al passeig de Dintre, però el lladre el va envestir, tots dos van caure per terra i el delinqüent es va poder escapolir entre les parades del mercat de verdura. Finalment el lladre va ser enxampat, reduït i detingut, però el regidor va acabar a l’hospital de Blanes amb la mà esquerra trencada i un bon cop en un peu. El botiguer, per la seva banda va haver de rebre punts a la cara perquè va caure a sobre d’unes fustes d’una parada de verdures del passeig de Dintre.
Diari de Girona