radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política RP entrevistarà la propera setmana als 5 caps de llista de PLF.

RP entrevistarà la propera setmana als 5 caps de llista de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 421 0

El programa Assumptes Interns acabarà la temporada la propera setmana i ho farà tancant la ronda d’entrevistes amb els polítics locals. En concret de dilluns a divendres, passaran els 5 líders polítics del nostre municipi, iniciant el torn el regidor portaveu d’Iniciativa Juan Andrés Osorio, el dilluns després de l’informatiu del migdia.

Dimarts serà el torn de Jordi Pedemonte, d’Esquerra Republicana i dimecres s’asseurà als estudis de RP, el dirigent del PP, Óscar Bermán.

Les dues últimes entrevistes, dijous i divendres, estan reservades pels dirigents dels dos partits polítics que formen el govern local; CiU i PSC. Dijous serà Xavier Dalmau l’entrevistat i divendres s’acabarà el programa Assumptes Interns amb l’entrevista a l’alcalde de PLF Valentí Agustí.

D’aquesta manera, tots els regidors, tant de govern com d’oposició, hauran passat pel programa per tal d’explicar l’actualitat política del nostre municipi, a través dels seus protagonistes. Amb aquestes entrevistes hem conegut alguna de les iniciatives promogudes des del consistori palafollenc pel que queda de legislatura.

Les entrevistes als líders polítics palafollencs es podran escoltar en directe després de l’Informatiu del Migdia de la 1 , amb repetició després de l’Informatiu de les 3 del migdia.