radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Esports El Tour de França passarà per PLF el migdia del 9 de juliol.

El Tour de França passarà per PLF el migdia del 9 de juliol.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 421 0

Falta menys d’un mes perquè la cursa ciclista més famosa del món passi pel nostre municipi. Serà el proper dijous 9 de juliol, quan els ciclistes participants al Tour de França passaran per PLF, i no com en un principi s’havia previst, per la N2, sinó per la carretera d’accés a la Costa Brava, la BV682.

Aquell dia l’etapa de la cursa unirà les ciutats de Girona i Barcelona, en un recorregut de 181 quilometres i mig. Es calcula que la caravana del tour comenci a passar a quarts d’1 del migdia i continuï fins a quarts de 2.

En contra del que s’havia previst els ciclistes sortiran de Girona, però no resseguiran la n2, sinó que seguiran per Cassà i fins a St Feliu de Guíxols, i continuaran seguint el litoral fins enfilar Lloret, Blanes i finalment PLF, des d’on continuaran, ara sí seguint la N2, fins a Caldes d’Estrac, des d’on tornaran cap a l’interior cap a St. Celoni. Aquesta 6a etapa acabarà a BCN, que tornarà a acollir un final d’etapa de la popular cursa francesa, com ja va passar els anys 78 i 95.

El Maresme serà una de les comarques que més quilometres de tour tindrà en aquesta etapa de la cursa i d’entre d’altres poblacions, el tour passarà pel centre de Pineda, Calella i St. Pol.