radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Malgrat opta a un dels premis d’energia de la Diputació de BCN.

Malgrat opta a un dels premis d’energia de la Diputació de BCN.

COMPARTEIX-HO
, / 497 0

52 candidatures opten enguany als Premis “Millor iniciativa d’estalvi d’aigua” i “Millor iniciativa d’estalvi d’energia 2008”, convocats per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Cada convocatòria atorga un primer premi de 6.000 euros i un accèssit de 3.000 euros, per a cadascuna de les categories. D’aquestes 52 candidatures, 33 són sobre projectes d’estalvi d’aigua i 19, sobre estalvi d’energia. En aquesta última candidatura hi concorre Malgrat de Mar.

El municipi veí participa en la categoria, corresponent als municipis entre 5 mil i 50 mil habitants, juntament amb 8 pobles més com Esplugues de Llobregat, Manlleu, Capellades, Calella, Sant Just Desvernn i Tona.

Els Premis de la Diputació de Barcelona pretenen distingir aquelles actuacions que els ajuntaments i agents socials del territori porten a terme en matèria d’estalvi d’aigua i d’eficiència energètica, així com del foment de les energies renovables.

El lliurament dels premis el pròxim dimecres 10 de juny, a les 7 de la tarda, amb un acte festiu.