radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Detecten un conductor parlant pel mòbil, sense carnet i amb documentació falsa a Calella

Detecten un conductor parlant pel mòbil, sense carnet i amb documentació falsa a Calella

COMPARTEIX-HO
, / 381 0

En un control rutinari de trànsit, la Policia Local de Calella va aturar un vehicle en observar que el conductor parlava per telèfon mòbil. L’home circulava sense permís i amb documentació falsa.

Els fets es van produir el passat 1 de juny, a les 7 de la tarda, a la carretera d’Horsavinyà. Després d’efectuar les corresponents comprovacions informàtiques, els agents van poder verificar que el conductor no disposava ni permís de conduir, ni d’assegurança de responsabilitat civil. A més, el vehicle tenia un número de matrícula que constava de baixa definitiva amb data 28 de febrer de 2007.

El vehicle va ser ingressat al dipòsit municipal. Tot seguit, els agents van comprovar que el número de bastidor del vehicle tampoc coincidia amb les dades de la matrícula, ni amb la documentació aportada pel propi conductor. Segons informa la Policia Local de Calella, es van instruir diligències penals per presumpta falsificació de document públic.

Diari Maresme