radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Alumnes de PLF participen en una exposició de cartells a l’hospital de Calella.

Alumnes de PLF participen en una exposició de cartells a l’hospital de Calella.

COMPARTEIX-HO
, / 443 0

El vestíbul del centre hospitalari acull fins el proper divendres, una exposició de cartells d’alumnes maresmencs a l’entorn del Dia Mundial Sense Tabac.

L’exposició consta de diverses propostes elaborades per alumnes de 6è de primària de fins a 15 escoles de la comarca, entre ells alumnes de PLF, que participen en la Campanya del Programa de Difusió dels Riscos dels Tabac en la Infància i l’Adolescència, amb la coordinació del Programa Intermunicipal de Drogodependències de l’Alt Maresme.

Finalitzada l’exposició, la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, que gestiona el centre sanitari, lliurarà un premi al millor cartell, “amb més capacitat comunicativa, més rigor, millor disseny i qualitat de realització”.