radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Esports L’amateur A acaba tercer a 2 punts de la promoció.

L’amateur A acaba tercer a 2 punts de la promoció.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 336 0

Espectacular temporada del conjunt palafollenc que enguany estrenava categoria i que ha acabat a sols 2 punts de la 2a plaça, la que dóna dret a la promoció d’ascens. Aquests cap de setmana va guanyar sense complicacions al Potense per 3 a 0.
Un cop acabada la temporada l’amateur A ha acabat 3r amb 21 victòries 8 derrotes i 5 empats.

L’amateur B va empatar a 2 en el seu desplaçament a St Hilari, i continua 9è amb 36 punts.
Els gols de Soso i Sergio del Cadet van donar la victòria als Cadets al camp del Vilassar de Mar. L’infantil descansava aquesta jornada i el Juvenil va empatar a 5 al camp del Riells i Viabrea.

L’aleví en canvi va aconseguir els tres punts sense vestir-se de curt. El seu rival, el Pla d’en Boet no es va presentar al camp municipal, cosa que li dóna la victòria per 3 a 0 i els tres punts a l’equip palafollenc.

Aquests proper cap de setmana es celebrarà, com ja és tradicional, el memorial Laureano Moreno organitzat pel club en honor a qui va refundar el club esportiu palafollenc, després de 6a anys de la seva mort. El memorial, que serveix també per tancar la temporada, constarà d’un torneig al matí i d’un sopar al parc de les Esplanes al vespre.
El club prepara a més per a finals d’aquests mes el primer torneig de futbol 7 a PLF.