radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Policial - Judicial Els Mossos i Unió de Pagesos s’uneixen per evitar robatoris al camp a Catalunya

Els Mossos i Unió de Pagesos s’uneixen per evitar robatoris al camp a Catalunya

COMPARTEIX-HO
, / 531 0

El cos policial i el sindicat Unió de Pagesos han acordat col·laborar per reduir els robatoris en explotacions agràries de Catalunya, segons ha informat el portaveu d’Unió de Pagesos, Josep Cabré, després de reunir-se amb el secretari de seguretat de la Conselleria d’Interior, Joan Delort.

El representant dels pagesos ha explicat que l’últim any han augmentat els robatoris de productes i maquinària agrícola al Maresme i al Baix Llobregat (Barcelona), així com en d’altres punts de Catalunya.

A partir de la setmana que ve els Mossos mantindran trobades informatives amb les comissions territorials d’Unió de Pagesos.
Cabré ha indicat que des d’ara es denunciaran també els petits robatoris a granges i, com a mesura de prevenció, s’informarà a la policia catalana sobre “moviments estranys” o “anomalies” als voltants de les explotacions.
Europa Press