radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDilluns, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDilluns, 21:00-21:30
Home Política El diputat Joan Morell assegura que CiU és el vot util de Catalunya en les eleccions europees.

El diputat Joan Morell assegura que CiU és el vot util de Catalunya en les eleccions europees.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 398 0

El passat divendres el diputat nacionalista i exalcalde de Pineda, Joan Morell va ser a PLF per reunir-se amb una vintena de militants i simpatitzants de la federació.

Morell va assegurar que en els propers comicis cal tenir present que el vot a CiU és l’únic capaç de poder sentir-se al parlament Europeu. Segons Morell, els vots al PSC o al PPC van a parar a la mateixa llista en les que estan Magdalena Álvarez o Alejo Vidal Quadras, ja que no tenen una llista electoral pròpia.

Morell va assegurar que seria un error interpretar les eleccions europees en clau de primàries a Catalunya, i va ser molt crític amb les campanyes que duen a terme el PSC i el PP. De la dels primers va dir que era un monument a la ignorància i de la dels populars va assegurar que ridiculitzen als catalans per poder guanyar vots fora de Catalunya.

Morell, que finalment no va comptar amb la presència anunciada del també diputat Jordi Turull ni de Joan Mora, cap de llista de Mataró, va assegurar que Espanya ha tingut sort d’estar sota el paraigües de la moneda única per mitigar la crisi econòmica, com es veu en casos com Anglaterra o Dinamarca.

El de divendres va ser l’acte de campanya de CiU a PLF, i es va fer al Casal de l’avi del centre del municipi.