radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Política Joan Gallard serà demà el convidat de l’Assumptes Interns.

Joan Gallard serà demà el convidat de l’Assumptes Interns.

COMPARTEIX-HO
, / 573 0

El regidor de serveis de l’Ajuntament de PLF serà entrevistat al programa d’actualitat política d’aquesta emissora. Amb Gallard parlarem de la introducció de la Televisió Digital Terrestre a la nostra comarca, una de les primeres que viurà l’apagada analògica d’aquí a 40 dies. Sabrem en quin punt està la cobertura total d’aquesta tecnologia al municipi, i alhora de l’entrada del nostre poble al consorci de la TV digital del Maresme.

Parlarem de l’ús de l’energia pública a la nostra localitat.

Un estudi del CCM, desvetllava que PLF tenia una despesa energètica per habitant més elevada que la mitjana comarcal, i l’Ajuntament ja fa uns mesos que ha començat a canviar en alguns punts la il.luminació dels carrers per d’altres de més sostenibles.

Parlarem dels serveis a les urbanitzacions, del clavegueram de Ciutat Jardí i dels canvis d’enllumenat pendents al nostre municipi, com a Mas Carbó, a lavd. Costa Brava o a la plaça de les Valls d’Ax.
L’entrevista a Gallart la podreu escoltar després de l’informatius del Migdia tan en la seva edició de la 1 com de les 3.